Top 40 lignende filmer Twilight (2009)

Lignende filmer Twilight (2009): Underworld: Blood Wars, Shadowhunters, Fifty Shades of Grey, The DUFF, Warm Bodies, The Mortal Instruments: Dæmonernes by, Beautiful Creatures, The Host: Vandrende sjæle, Rubinrot, The Hunger Games, Red Riding Hood, I Am Number Four, Let Me In, The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 1, Vampires Suck, We Are The Night, Three Steps Above Heaven, Pretty Little Liars, The Twilight Saga: Eclipse, The Vampire Diaries, Underworld: Rise of the Lycans, Cirque du Freak: The Vampire's Assistant, Split, Wuthering Heights, True Blood, Lad den rette komme ind, Speed Racer, Hancock, Blood and Chocolate, Moonlight, August Rush, The Covenant, Underworld: Evolution, Van Helsing, Queen of the Damned, Underworld, Tuck Everlasting, Buffy – Vampyrernes Skræk, Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles, Bram Stoker's Dracula.

Underworld: Blood Wars (2016)

Handlingen fokuserer endnu en gang på den evindelige krig mellem Lycan-klanen og vampyrene, hvor Kate Beckinsale i rollen som Selene befinder sig midt i det hele. Selene kaster sig ud et desperat forsøg på at få krigen til at ophøre - uanset om det kommer til at koste hende dyrt.

Shadowhunters (2016)

When Clary Fray's mother has disappeared, Clary joins a band of Shadowhunters; demon killing hunters, and gets caught up in a plan to save the world.

Fifty Shades of Grey (2015)

Den litteraturstuderende Anastasia Steele tropper op hos den stenrige Christian Grey for at interviewe ham. Ana fascineres af den smukke, begavede og magtfulde mand, som hun drages uhjælpeligt imod. Bag Christians glatte ydre gemmer sig en martret sjæl med en stærk kontrolfetich, og de betingelser, han stiller for Anas samvær med ham, bliver stadig mere grænseoverskridende.

The DUFF (2015)

Gymnasieeleven Bianca får et chok, da hun opdager, at de andre på skolen ser hende som en 'DUFF' (desinated, ugly, fat, friend) - betegnelsen for det mindst populære og attraktive medlem af en vennekreds. Det vil hun ikke have siddende på sig. Med barndomsvennen Wesleys hjælp foretager hun en total makeover, men til sidst må hun sande, at den egentlige revolution bør bestå i at få folk til at holde op med at sætte andre i bås.

Warm Bodies (2013)

En zombievirus har gjort næsten hele klodens befolkning til kannibaler, og de få ikke-smittede har forskanset sig bag en høj mur. En dag sker det utænkelige, at en zombie, R, udvikler følelser for teenageren Julie. R redder Julie fra at blive ædt og tager hende med til sit gemmested, en forladt Boeing 747. Men de andre zombier får færten af Julie, hvis far tilmed er menneskenes mest indædte zombiedræber.

The Mortal Instruments: Dæmonernes by (2013)

Da moren en dag kidnappes af et overnaturligt monster, går en frygtindgydende sandhed op for den unge pige. Hun nedstammer fra en lang race af engle-krigere kaldet skyggejægere. Som del af den hemmelige klan er det Clarys opgave at beskytte verden imod de mange dødbringende væsener, der lever i storbyens underverden. Clary kommer nu i lære hos den fascinerende, men farlige Jace, der samtidig lover at hjælpe med at finde hendes mor.

Beautiful Creatures (2013)

I den søvnige sydstatsby Gatlin bor 16-årige Ethan, som er begyndt at se den samme, fremmede pige for sig i sine drømme. På hans første dag i 2.g står pigen, Alice, pludselig foran ham i kød og blod. Det viser sig, at Alice har knyttet et psykisk bånd til Ethan. Alice er nemlig heks, en såkaldt 'caster', og skæbnebestemt til at blive udvalgt af enten lysets eller mørkets side på sin 16-års fødselsdag.

The Host: Vandrende sjæle (2013)

'Sjæle' fra rummet flytter ind i menneskers kroppe og overtager deres tanker og erindringer. Men den unge kvinde Melanie, der er oprører i modstandsbevægelsen, er for stærk til, at sjælen Wanderer kan få fodfæste i hendes krop. Den fremmede ånd må deles om pladsen med Melanies egen sjæl, og det bliver et problem, da Melanie og Wanderer forelsker sig i to forskellige mænd.

Rubinrot (2013)

Gwendolyn Shepherd is a normal 16-year-old, but her family holds a secret: A time-travel gene is expressed in the clan inherited, but not every member of the family is blessed with. Everyone is certain that Gwen's cousin Charlotte has the gene. However, someday Gwendolyn suddenly finds herself in London at the end of the 19th century and realizes that it her, who was born a time traveler. While she is not very enthusiastic about it she will do everything ...

The Hunger Games (2012)

I filmen 'The Hunger Games' befinder vi os i fremtidslandet Panem, der er inddelt i 12 distrikter, og som alle styres af det mægtige Capitol. Hvert år skal hvert distrikt finde to repræsentanter til at deltage i det landsdækkende reality-show, Dødsspillet. I spillet skal deltagerne kæmpe mod hinanden, indtil kun én overlevende står tilbage. Da den 16-årige Katniss' lillesøster udvælges som deltager, melder Katniss (Jennifer Lawrence) sig frivilligt o...

Red Riding Hood (2011)

Valerie skal giftes bort til rigmandssønnen Henry, men hendes hjerte banker for den fattige skovhugger Peter. Deres plan om at løbe væk sammen forpurres dog, da Valeries søster myrdes af den varulv, der huserer i skovene omkring Daggerhorn. Varulvejægeren Solomons ankomst gør kun landsbyens indbyggere mere paniske og paranoide, men det er Valerie, som først øjner sandheden om uhyrets identitet.

I Am Number Four (2011)

I 'I Am Number Four' er John (Alex Pettyfer) en helt speciel teenager, der gemmer sin egentlige identitet for at passe ind med gymnasiets øvrige elever.Sammen med sin værge og beskytter, Henri (Timothy Olyphant), er John på flugt fra en mystisk dødspatrulje, som er udsendt fra en fjern planet for at udrydde de sidste ni overlevende fra planeten Lorien.John tilhører en helt speciel race af supervæsner, der besidder overnaturlige kræfter. Tre af hans slags e...

Let Me In (2011)

Handlingen er hensat til en snefyldt vinter i New Mexico, 1983, hvor den ensomme 12-årige Owen bliver ven med den mystiske pige Abby, der flytter ind ved siden af.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 1 (2011)

Velkommen tilbage til Forks. Og velkommen til århundredets bryllupsfest! Bella og Edward er klar til at tage det helt store skridt for kærligheden! Snart er Bella ikke længere single. Ikke længere barnløs. Og ikke længere menneske! Men på Bella og Edwards romantiske honeymoon begynder en kædereaktion af begivenheder, hvis konsekvenser ingen vil kunne forudse. Mindst af alle Jacob Black!

Vampires Suck (2010)

Komedien 'Vampires Suck' spoofer vampyrfilm.Filmen gør desuden grin med gyserfilm generelt, ungdomskomedier og andre moderne popkulturelle fænomener.Becca er en bekymret teenager, som ikke er specielt begejstret for vampyrer. Hun har en dominerende far, der konstant gør hende til grin ved at behandle hende som et lille barn.Becca er splittet mellem to fyre, og hendes venner har også hver deres kærlighedskvaler.På et tidspunkt er Becca nødt til at v...

We Are The Night (2010)

In Berlin, a cop closes in on an all-female vampire trio who just took in a new member, Lena.

Three Steps Above Heaven (2010)

Story of two young people who belong to different worlds. It is the chronicle of a love improbable, almost impossible but inevitable dragging in a frantic journey they discover the first great love. Babi (Maria Valverde) is a girl from upper-middle class that is educated in goodness and innocence . Hache (Mario Casas) is a rebellious boy, impulsive, unconscious, has a appetite for risk and danger embodied in endless fights and illegal motorbike races, the ...

Pretty Little Liars (2010)

By­ens fire flot­te­ste pi­ger de­ler en grim hem­me­lig­hed. For et år si­den for­svandt grup­pens le­der, Ali­son, og pi­ger­ne er ikke læn­ge­re bed­ste ven­ner. Nu får pi­ger­ne skræm­men­de op­lys­nin­ger om Ali­son, som kun Ali­son ken­der til. Er hun til­ba­ge? Tag del i myste­ri­et i før­ste sæ­son af den­ne fængs­len­de se­rie.

The Twilight Saga: Eclipse (2010)

I 'The Twilight Saga: Eclipse' er Kristen Stewart og Robert Pattison igen tilbage som Bella Swan og Edward Cullen i seriens tredje film.Bella finder sig endnu engang i yderste livsfare, da Seattle rystes af en række brutale mord og en iskold vampyr fortsætter sin ustoppelige søgen efter hævn. Præcis mens Bella er allermest presset, tvinger omstændighederne hende til at vælge mellem sin kærlighed til Edward og venskabet med Jacob (Taylor Lautner), v...

The Vampire Diaries (2009)

Serien følger Elena Gilbert (Nina Dobrev), som forelsker sig i vampyren Stefan Salvatore, som resulterer i at hun falder ind i den overnaturlige verden. Senere i serien ender Elena med at forelske sig i Stefans bror, Damon, som er en af Salvatore-brødrene. Dette fører til et trekants drama mellem Elena og de to brødre, da historien udvikler sig og i løbet af serien, drejer fortællingen på skrift mellem den mystiske fortid i byen som involverer Elena ondsin...

Underworld: Rise of the Lycans (2009)

Den unge Lucian tilhører gruppen af varulve, der lider under den stærke dominans fra vampyrerne, også kendt som Death Dealers. Lucian træder i karakter som en magtfuld leder. Han er i stand til at opildne sine fæller til at lave oprør mod vampyrkongen Viktor, der har forfulgt dem i flere hundrede år. I sin kamp mod overmagten få Lucian hjælp af sin elskerinde Sonja.

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant (2009)

Et hæsblæsende eventyr, der bygger på Darren Shans bestsellere. Da den 16-årige Darren besøger et omrejsende freak show, bliver han bidt af en vampyr (John C. Reilly). Som nyudklækket udød slutter han sig til Cirque Du Freak og føres ned i en fantastisk verden, der vrimler af vidunderlige vandskabninger – spillet af blandt andre Salma Hayek og Willem Dafoe. Vampyrerne er på randen af krig mod deres grusomme fjender, og menneskehedens skæbne afhænger af en ...

Split (2009)

Follows Ella Rosen who discovers her identity, as a half-vampire, half-human, when she starts at Green High whose principal is secretly the head of 'The Order of the Blood' an order which is devoted to cleansing the world of vampires.

Wuthering Heights (2009)

Wuthering Heights is a two-part ITV television series adaptation of the novel Wuthering Heights by Emily Brontë. The episodes were adapted for the screen by Peter Bowker and directed by Coky Giedroyc.

True Blood (2008)

Den første sæson omhandler mordene på nogle unge kvinder i byen Bon Temps. Den mistænkte er Jason (Ryan Kwanten) , Sookies bror. Maudette Pickens og Dawn Green der begge blevet kvalt kort tid efter at have været alene med Jason. I første omgang overvejer Sookie, om Jason virkelig kan være skyldig, men bliver derefter enig med sig selv, at det ikke kan være muligt; hvilket får hendes bedstemor til at opfordre Sookie til at bruge sine telepatiske evner for a...

Lad den rette komme ind (2008)

Drengen Oskar på 12 år er et mobbeobjekt i skolen og bor i en lejlighed med sin mor i et trøstesløst kvarter. Det er midt om vinteren, og sneen ligger i et tykt lag, frosten har bidt sig fast. På den diminutive legeplads i gården foran etagebyggeriet møder Oskar en dag den mystiske pige Eli, der med sin sære væremåde og stærke udstråling tryllebinder Oskar, der samtidig har hårdt brug for en ven, han kan stole på. Men Eli gemmer på en helt vanvittig hemmel...

Speed Racer (2008)

Den unge racerkører Speed Racer er nærmest uovervindelig i bilen Mach 5, som hans far har bygget. Næste store udfordring er at vinde landevejsløbet The Crucible, hvor hans bror blev dræbt år tidligere. Men den onde forretningsmand Royalton har sat alle ufine metoder ind på at vinde The Crucible, og han sætter alle sine håndlangere ind på at forhindre Speed Racer i at gennemføre.

Hancock (2008)

Hancock har på uforklarlig vis fået superkræfter, men han ved intet om, hvordan en superhelt skal opføre sig, så han gør ofte mere skade end gavn, når han forsøger at redde verden. PR-manden Ray sætter sig for at rette op på superheltens image, så han kan blive en rigtig superhelt, som byens politichef tør ringe til, når lokummet brænder

Blood and Chocolate (2007)

Den unge pige Vivian bor i Bukarest sammen med fjerne slægtninge og arbejder i en chocoladebutik. Da tegneserietegneren Aidan - der er i Europa for at få inspiration til en ny historie - møder Vivian, bliver han øjeblikkeligt smaskforelsket i hende, men hun afviser ham blankt. Det er der en god grund til. Vivian er nemlig varulv. Da hun var mindre, blev hele hendes familie dræbt af mennesker, og der er ikke mange tilbage af hendes klan. Snart skal klanens ...

Moonlight (2007)

Over fifty years ago, Mick St. John was turned into a vampire. Now in modern Los Angeles, he is a private eye; working cases that often involve the undead. He uses his supernatural abilities to help mortals in need, a difficult task if he is to keep his own identity a secret. Mick's mentor is Josef, a powerful fellow vampire with many connections. One night, a case leads Mick to reporter Beth Turner, a beautiful human woman he feels bound to protect. But w...

August Rush (2007)

Layla er cellist og Luis spiller bas i et rockband. Efter en nat sammen bliver Layla gravid, mens parret mister kontakten. Efter en ulykke får Layla at vide at barnet døde. Imidlertid er barnet stadig er i live. Han er blevet sendt på børnehjem af Laylas far. Gennem sit musikalste talent får drengen en fornemmelse af at hans forældre findes, og han begynder at lede efter dem. På sit dødsleje afslører Laylas far sin hemmelighed for dattereren. Written by Sc...

The Covenant (2006)

Fire unge mænd, der hører til en overnaturlig arv er tvunget til at kæmpe en femte magt længe tænkt at være døde ud. En anden stor kraft, de skal slås med er jalousi og mistanke om, at truer med at rive dem fra hinanden.

Underworld: Evolution (2006)

Vampyrkvinden Selene er bestemt ikke populær blandt sine artsfæller. Heller ikke de evige modstandere, varulvene, er specielt glade for den adrætte og hårdtslående blodsuger. Men da en urgammel vampyr bliver vagt til live, bliver der alligevel hårdt brug for Selenes særlige egenskaber. Der er nemlig tegn på at hun er nøglen til at overvinde bæstet, der får selv vampyrer til at blegne.

Van Helsing (2004)

Efter en intens jagt på monsteret Mr. Hyde, der synes at være forbundet til kemikeren Dr. Jekyll, kaldes vampyrjægeren Abraham Van Helsing til et fjernt, østeuropæisk land for at fordrive det onde. Eller rettere: De onde. For Dracula har slået følge med Varulve-manden og Dr. Frankenstein Van Helsing får hjælp af Anna, der er yngste skud på stammen af en slægt der gennem århundreder har jaget Mørkets Fyrste. Og til at give åndelig styrke og ikke mindst nog...

Queen of the Damned (2003)

Lestat de Lioncourt is awakened from his slumber. Bored with his existence, he has now become this generation's new Rock God. While in the course of time, another has arisen, Akasha, the Queen of the Vampires and the Dammed. He wants immortal fame, his fellow vampires want him eternally dead for his betrayal, and the Queen wants him for her King. Who will be the first to reach him? Who shall win?

Underworld (2003)

I århundreder har to racer levet skjult og i evig blodig strid blandt menneskene; de aristokratiske og sofistikerede Vampyrer, og de vilde og brutale Lycans (varulve). Deres kamp er ved at nærme sig sin afslutning, med vampyrerne som sejrherrer, da den egenrådige vampyr kriger Selene får nys om en mystisk plan varulvene har for en ung læge, Michael. Mens hun følger ham og må redde ham fra begge parter i striden, knytter hun et stærkt og aldrig før set bånd...

Tuck Everlasting (2002)

Den 15-årige Winnie Foster er datter i byens fineste familie. Hun får en hård opdragelse hjemme og drømmer om et friere liv uden for familieejendommens høje stakit. Med truslen om at blive sendt på opdragelsesanstalt, flygter hun ud i den store skov nær hjemmet. Der møder hun Jesse Tuck, som bærer på en utrolig hemmelighed – han og hans familie er udødelige efter at have drukket af en magisk kilde. Winnie og Jesse forelsker sig dybt i hinanden og snart stå...

Buffy – Vampyrernes Skræk (1997)

Buffys skæbne er, at blive genfødt som "The Slayer" en vampyrdræber, som skal bekæmpe vampyrer og dæmoner. Hun bor i byen Sunnydale, Californien sammen med sin mor (og senere også sin lillesøster, Dawn). Hendes nærmeste venner er Xander og Willow

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994)

I filmen 'Interview with the Vampire' (En vampyrs bekendelser) spiller Brad Pitt den modløse Louis, der for under et år siden har mistet sin kone og nyfødte barn. Han har nu mistet lysten til at leve. Nu møder han vampyren Lestat (Tom Cruise), der tilbyder ham evigt liv. Louise accepterer, og nu må han lære at leve som vampyr med alt, hvad det indebærer.

Bram Stoker's Dracula (1992)

Med filmen 'Bram Stoker's Dracula' har Francis Ford Coppola skabt en erotisk, voksen skrækfilm baseret på den klassiske gyserroman fra 1897. Gary Oldman har rollen som vampyren, der kommer til England, hvor han forfører en besøgendes forlovede.

lignendefilm