Top 17 lignende filmer Interstellar (2014)

Lignende filmer Interstellar (2014): The Martian, Gravity, Prometheus, Europa Report, Inception, Moon, Pandorum, Sunshine, Solaris, Mission to Mars, Armageddon, Lost in Space, Contact, Apollo 13, Solaris, Rumrejsen år 2001, The Right Stuff.

The Martian (2015)

En bemandet mission til Mars går galt, da en af astronauterne, Mark Watney, fanges i en storm og formodes død. Hans kolleger vender tilbage til Jorden, men Mark har overlevet og er nu mutters alene på Mars. Han må forsøge at klare sig på skibets minimale forråd og bruge al sin energi og snilde på at finde ud af, hvordan han får skabt kontakt til NASA, så han kan komme hjem igen.

Gravity (2013)

I thrilleren 'Gravity' er Dr. Ryan Stone er en dygtig medicinsk ingeniør på sin første rummission. Med i rumskibet er den rutinerede astronaut Matt Kowalsky, som har kommandoen over den sidste flyvning, inden han skal pensioneres. Men på den tilsyneladende ufarlige rumvandring rammer katastrofen, da skibet bliver ødelagt, og Stone og Kowalsky pludseligt befinder sig helt alene. Kontakten til Jorden bliver afbrudt, og snart går det op for dem, at de i...

Prometheus (2012)

Et hold forskere rejser gennem universet i rumskibet Prometheus på en tur, der har til formål at udforske fremmede livsformer i rummet. Da de finder en mørk og mystisk hule (og om muligt en ny livsform), er lykken gjort, men den viser sig at være kort. Forskerholdet ender nu som strandet på en fremmed planet i det mørkeste hjørne af universet, og imens de må kæmpe for deres overlevelse, går det op for dem, at rædslerne ikke blot er en trussel mod dem se...

Europa Report (2012)

Et internationalt hold af astronauter sendes til Jupiters fjerde måde, Europa, for at finde tegn på liv, men ingen er parate til hvad de finder.

Inception (2010)

I 'Inception' er Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) en dygtig tyv og den absolutte bedste, når det handler om den farlige kunst at stjæle værdifulde hemmeligheder. Cobb arbejder sammen med et hold specialister om at udtrække hemmelighederne, der hvor folks sind er mest sårbare, i deres dybeste underbevidsthed under søvnens drømmestadie. Arthur (Joseph Gordon-Levitt), Cobbs ven gennem lang tid, tager sig af alle detaljerne, den netop rekrutterede arkitekt-s...

Moon (2009)

I science fiction-filmen 'Moon' spiller Sam Rockwell astronauten Sam, der er ved at være nået til sidste del af sit tre år lange ophold på en rumstation nær Månen. Men en mystisk hemmelighed ændrer hans ellers trivielle hverdag markant.

Pandorum (2009)

i 'Pandorum' vågner to astronauter (Dennis Quaid og Ben Foster) op på et rumskib uden at vide hvor og hvorfor.

Sunshine (2006)

Solen er ved at dø... og sker det, vil det selvsagt få katastrofale konsekvenser for jorden og menneskeheden. Det største rumskib der nogensinde er blevet bygget, ICARUS II, bliver derfor sendt ud i rummet med en enorm atom nyttelast ombord. Formålet er at gendanne de dele af solen, der allerede er gået ud. Ombord på rumskibet er en besætning bestående af otte astronauter, der alle kommer til at stå ansigt til ansigt med deres værste frygt.

Solaris (2003)

Psykologen Chris Kelvin bliver sendt til en rumstation, der er i kredsløb omkring planeten Solaris. Da han ankommer, bliver han overmandet af denne unikke verdens mysterier. Han opdager, at en leder af ekspeditionen er død. Samtidig plages han af en erotisk besættelse af en person, som han troede, han havde lagt bag sig, da han forlod jorden.

Mission to Mars (2000)

NASA mister under mystiske omstændigheder kontakten til den første bemandede Mars-ekspedition. Man sender en redningsmission afsted. Men på Mars er der nu dukket spor frem af det røde sand - spor af intelligent liv.

Armageddon (1998)

'Armageddon' starter en tidlig morgen i det ydre rum, hvor rumfærgen Atlantis og dens besætning under en rumvandring bliver ramt af noget uforklarligt og de mister kontakten med jorden. Få timer senere rammes USAs østkyst af en kraftig meteorstorm der blandt andet efterlader store ødelæggelser i New York. Ødelæggelserne er kun en advarsel om, hvad der er i vente. En asteroide på størrelse med Texas har kurs direkte mod jorden. Hvis den Rammer, vil de...

Lost in Space (1998)

The space family Robinson is on a journey to Alpha Prime in the hopes of establishing a colony there and thereby saving humanity from extinction. Their plans are foiled by the evil Dr. Smith (Gary Oldman) and they find themselves curiously enough, lost in space.

Contact (1997)

Dr. Ellie Arroway, after years of searching, finds conclusive radio proof of intelligent aliens, who send plans for a mysterious machine.

Apollo 13 (1995)

Det var mindre end et år siden, at menneskeheden for første gang havde betrådt månen, så i amerikanernes øjne var Apollo 13 bare en "rutine" rumfærd - indtil disse ord gennemtrængte atmosfære: "Houston, vi har et problem". Strandet 330.000 km fra jorden i et svært beskadiget rumfartøj, kæmper astronauterne Jim Lowell, Fred Haise og Jack Swigert en desperat kamp for at overleve. Imens, i kontrolcenteret i Houston, forsøger Ken Mattingl...

Solaris (1972)

A psychologist is sent to a space station orbiting a planet called Solaris to investigate the death of a doctor and the mental problems of cosmonauts on the station. He soon discovers that the water on the planet is a type of brain which brings out repressed memories and obsessions.

Rumrejsen år 2001 (1968)

2001 - A Space Odyssey er Stanley Kubricks imponerende, Oscar®-vindende* mesterværk, der på ypperlig vis skildrer kampen mellem mennesket og maskinerne, og som dristigt og medrivende lader musik og bevægelse gå op i en højere enhed. Kubrick (som skrev filmmanuskriptet sammen med Arthur C. Clarke) tager os først med til en præhistorisk fortid, hvor jorden er befolket af aber, for derefter at springe flere årtusinder frem i tiden (ved hjælp af et af filmhist...

The Right Stuff (1983)

The story of the original Mercury 7 astronauts and their macho, seat-of-the-pants approach to the space program.

Popular
Services
Community
Contacts
lignendefilm