Top 39 lignende filmer Harry Potter og de vises sten (2001)

Lignende filmer Harry Potter og de vises sten (2001): Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, Fantastiske skabninger... og hvor de findes, Shadowhunters, Seventh Son, Tales of Halloween, Percy Jackson & Uhyrernes Hav, Rubinrot, Ender's Game, Oz: The Great and Powerful, Hobbitten: En Uventet Rejse, Harry Potter og dødsregalierne - del 2, Percy Jackson & lyntyven, Troldmandens lærling, Narnia: Morgenvandrerens rejse, Inkheart, Harry Potter og halvblodsprinsen, The Vampire Diaries, The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, Den sorte rytter, Harry Potter og Fønixordenen, Eragon, Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet, Harry Potter og flammernes pokal, Lemony Snickets Én ulykke kommer sjældent alene, Harry Potter og fangen fra Azkaban, Ringenes Herre - Kongen vender tilbage, Pirates of the Caribbean: : The Curse of the Black Pearl, Saw, Ringenes Herre - De to Tårne, Harry Potter og hemmelighedernes kammer, Ringenes herre - eventyret om ringen, The Matrix, Charmed, Practical Magic, Buffy – Vampyrernes Skræk, Little Nemo: Adventures in Slumberland, Back to the Future, E.T. the Extra-Terrestrial, Mio min Mio.

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)

Den unge Jacob rejser til en lille ø ved Wales’ kyst for at opklare et familiemysterium. På øen møder han en besynderlig pige, som tilsyneladende forsvinder for øjnene af ham. Hun ender dog med at lede ham til Miss Peregrines børnehjem, et mystisk sted der gemmer på masser af hemmeligheder. Snart må Jacob erkende, at der ikke blot findes børn med overnaturlige kræfter: Han spiller selv en vigtig rolle i deres overlevelse.

Fantastiske skabninger... og hvor de findes (2016)

Troldmanden Newt Scamander ankommer til New York i 1926 med en kuffert fuld af usædvanlige, magiske væsener, han har fundet på en nylig rejse. Ved et uheld slipper væsenerne ud af Newts kuffert, og nu må han og nogle nye bekendtskaber gøre, hvad de kan for at indfange dem igen.

Shadowhunters (2016)

When Clary Fray's mother has disappeared, Clary joins a band of Shadowhunters; demon killing hunters, and gets caught up in a plan to save the world.

Seventh Son (2015)

Ridderen John Gregory - den syvende søn af en syvende søn - har i en levealder forsvaret kongeriget mod hekse, drager og andre uhyrer. Nu søger han en efterfølger, og valget falder på den unge bondesøn Thomas Ward. Gregory presser sin lærling hårdt, men Thomas skal også kunne klare sig imod den onde heksedronning Moder Malkin, som længe har haft et horn i siden på Gregory.

Tales of Halloween (2015)

Ten stories from horror's top directors. Ghosts, ghouls, monsters, and the devil delight in terrorizing unsuspecting residents of a suburban neighborhood on Halloween night. This creepy anthology combines classic Halloween tales with the stuff of nightmares.

Percy Jackson & Uhyrernes Hav (2013)

’Percy Jackson & Uhyrernes Hav’ er en efterfølger til Percy Jackson & lyntyven fra 2010. Sidst vi mødte Percy Jackson, blev han beskyldt for at have stjålet lynkilerne fra selveste Zeus, og samtidig opdagede teenageren, at han var søn af havguden Poseidon. Hård kost for en ung mand, og nu lever Percy, og hans nye venner Annabeth og Grover, sammen med andre halvguder i Halvblodslejren beskyttet fra den græske mytologis mere ondskabsfulde væsner. A...

Rubinrot (2013)

Gwendolyn Shepherd is a normal 16-year-old, but her family holds a secret: A time-travel gene is expressed in the clan inherited, but not every member of the family is blessed with. Everyone is certain that Gwen's cousin Charlotte has the gene. However, someday Gwendolyn suddenly finds herself in London at the end of the 19th century and realizes that it her, who was born a time traveler. While she is not very enthusiastic about it she will do everything ...

Ender's Game (2013)

I fremtiden bliver vor planet angrebet af en fremmed, krigerisk race. Den internationale flåde forbereder sig på et nyt angreb ved at oplære særligt udvalgte drenge og piger til at bekæmpe fjenden. Blandt de nye rekrutter på militærskolen i rummet er Ender Wiggin. Den unge mand udviser et så ekstraordinært talent for strategi, at officererne udpeger ham til at være Jordens og menneskehedens redningsmand.

Oz: The Great and Powerful (2013)

Før Dorothy fra Kansas bliver samlet op af en skypumpe og hvirvlet ind i det magiske land Oz, får den lurvede magiker Oscar Diggs samme tur. Ved ankomsten til Oz møder Oscar de tre feer Theodora, Evanora og Glinda. Spådommen siger, at en mægtig troldmand vil redde landet ud af dets problemer - men hverken feerne eller Oscar selv er overbevist om, at hans småfesne cirkustricks rækker til formålet.

Hobbitten: En Uventet Rejse (2012)

"Hobbitten - En uventet rejse" følger Bilbo Sækker, der bliver blandet ind i en episk kamp for at genvinde det tabte dværgekongerige Erebor fra den frygtindgydende drage Smaug. Bilbo bliver guidet af troldmanden Gandalf den Grå og befinder sig snart i et selskab af tretten dværge ledet af den legendariske kriger, Thorin Oakenshield. Deres rejse vil bringe dem i vildmarken, gennem forræderiske lande, der myldrer med Gobliner og Orker, dødbringende Warger o...

The Hobbit - Movie Series
Harry Potter og dødsregalierne - del 2 (2011)

Det er lykkedes for Harry, Ron og Hermione at destruere en af Voldemorts horcruxer. Hvis de kan finde og ødelægge de resterende, er der stadig håb for både troldmænd og mugglere. Men Lord Voldemort har i mellemtiden fået fingre i Oldstaven, som er en af de magtfulde tre Dødsregalier. Han angriber Hogwarts med fuld styrke, hvorfor Harry Potter må gå sin skæbne i møde i det afgørende slag mod Mørkets Kræfter.

Harry Potter - Movie Series
Percy Jackson & lyntyven (2010)

Percy Jackson, en ung teenager som altid har det med at komme i problemer, er lige ved at blive smidt ud af skolen, men det er hans mindste problem. Det lader til, at guderne på Olympen og forskellige monstre har bevæget sig ud af Percys bog om den græske mytologi og nu befinder sig ude i verden - og de er bestemt ikke glade. Zeus’ lyn er blevet stjålet, og Percy er den hovedmistænkte. Nu må Percy og hans venner tage på eventyr gennem hele landet for...

Troldmandens lærling (2010)

'Troldmandens lærling' er et episk action-eventyr om en troldmand og hans håbløse lærling, der kastes ind i den endeløse kamp mellem det gode og det onde.Balthazar Blake (Nicolas Cage) er troldmand i vore dages Manhattan, hvor han konstant må forsvare byen mod sin ærkefjende, Maxim Horvath (Alfred Molina). Da Balthazar ikke kan overkomme arbejdsbyrden alene, rekrutterer han den tilsyneladende gennemsnitslige fyr, Dave Stutler (Jay Baruchel), der dog viser ...

Narnia: Morgenvandrerens rejse (2010)

Nye eventyr venter Edmund og Lucy Pevensie. Sammen med deres fætter Eustace og deres fælles royale ven, Prins Caspian går de ombord på skibet ’The Dawn Treader’. Her forsvinder de ind i et mystisk og magisk maleri og firkløveret er nu pludselig blevet kastet ud i en faretruende mission, hvor de er nødt til at samle alt deres mod. For Narnias skæbne afhænger udelukkende af deres mod og evner.

Inkheart (2009)

"Inkheart" handler om en pige, hvis far (Fraser) har evnen til at gøre figurer fra bøger levende ved at læse højt. Da en skurkagtig hersker og hans bande af overløbere fra en børnehistorie kidnapper faren, må hans datter og hendes venner forsøge at redde ham.

Harry Potter og halvblodsprinsen (2009)

Harry har en snigende fornemmelse af, at Voldemort er lige om hjørnet. Det betyder, at faren er rykket helt tæt på - inden for Hogwarts mure. Sammen med Dumbledore kæmper han for at finde nøglen, der kan afsløre Voldemorts forsvar.

Harry Potter - Movie Series
The Vampire Diaries (2009)

Serien følger Elena Gilbert (Nina Dobrev), som forelsker sig i vampyren Stefan Salvatore, som resulterer i at hun falder ind i den overnaturlige verden. Senere i serien ender Elena med at forelske sig i Stefans bror, Damon, som er en af Salvatore-brødrene. Dette fører til et trekants drama mellem Elena og de to brødre, da historien udvikler sig og i løbet af serien, drejer fortællingen på skrift mellem den mystiske fortid i byen som involverer Elena ondsin...

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)

I 'The Chronicles of Narnia: Prince Caspian', det nyeste kapitel i C.S. Lewis’ udødelige fantasy-serie, bliver Pevensie-børnene på magisk vis transporteret fra England tilbage til Narnia, hvor et spændende og farefuldt nyt eventyr og en endnu større prøve på deres tro og mod venter dem. Et år efter de utrolige begivenheder i 'Løven, heksen og garderobeskabet' befinder Narnias konger og dronninger sig tilbage i det vidunderlige rige langt borte, blot for...

Den sorte rytter (2007)

"The Dark is Rising" er med sine magiske væsener, hårrejsende action og spektakulære effekter, et fantasifuldt episk eventyr, som hele familien vil elske! Det hele starter i juleferien, for den tilsyneladende typiske teenager, Will Stanton, da han opdager, at han er langt fra typisk. Som den syvende søn af en syvende søn er Will "The Seeker" - en udvalgt kriger hvis skæbne det er, at genoprette balancen her på jorden mellem Lys og Mør...

Harry Potter og Fønixordenen (2007)

Harry er tilbage i sit femte år på Hogwarts, og selvom de foregående års hændelser var meget voldsomme, så er de færreste overbeviste om Voldermorts tilbagekomst. Specielt ikke ministeren for magi, Cornelius Fudge, der mener det hele er Dumbledores skyld. Imens lægger mørke magter meget onde planer i kulissen, og igen er det op til Harry og hans venner at afværge katastrofen.

Harry Potter - Movie Series
Eragon (2006)

Bondedrengen Eragon lever et stille liv i Alagaesia, indtil han finder mystisk dinosauræg. Det bliver starten på et eventyr, hvor Eragon opdager at skæbnen har udvalgt ham til at forsvare landet mod den onde konge. Og så er det jo bare med at komme i gang, også selvom opgaven virker uoverkommelig og helt sikkert er rigtig farlig.

Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet (2005)

Filmen 'Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet' handler om fire søskende, Lucy, Edmund, Susan og Peter, der via et magisk klædeskab ankommer til eventyrlandet Narnia. Narnia var engang et charmerende sted med talende dyr, dværge, skovguder, kentaurer og kæmper. Men den onde, hvide heks Jadis har kastet en forbandelse over landet, og har indhyllet det i evig vinter. Med hjælp fra den ædle og gådefulde hersker, løven Aslan, tager børnene kampen op mo...

Harry Potter og flammernes pokal (2005)

Harry er nået til sit fjerde år på Hogwarts skole for allehånde hekserier. Han håber på et stille år i studiernes tjeneste, men der går ikke længe inden Harry og hans venner står i centrum for kampen mod den lede lord Voldemort. Samtidig bliver den plagede Harry udvalgt til at repræsentere skolen i en stor troldmandsturnering om flammernes pokal

Harry Potter - Movie Series
Lemony Snickets Én ulykke kommer sjældent alene (2004)

Violet, Klaus og Sunny Baudelaire er tre unge, men meget intelligente børn som en dag får at vide, at deres forældre er døde i en ildebrand og har efterladt dem en usandsynlig stor formue, som de dog ikke må røre, før den ældste af børnene bliver myndig. Da de bliver sendt til Count Olaf (Jim Carrey) - en grådig fjern slægtning - for at bo, opdager de hurtigt, at han kun er ude på at få hele formuen for sig selv...

Harry Potter og fangen fra Azkaban (2004)

Den lede lord Voldemorts højre hånd, Sirius Black, undslipper mirakuløst fra det berygtede Azkaban fængsel. Alt tyder på at Black er brudt ud for at myrde Harry, der netop har startet sit tredje år på Hogwarts. En gruppe sjælesugende Dementors bliver sat ind for at beskytte skolens elever, men Harry beslutter sammen med Ron og Hermoine at finde Black for at trænge til bunds i mysteriet om fangen fra Azkaban

Harry Potter - Movie Series
Ringenes Herre - Kongen vender tilbage (2003)

I 'Ringenes Herre: Kongen vender tilbage' breder Mordors mørke sig. Imens afsløres Aragorns skæbne: Han er den arving, der skal redde verden fra den altfortærende ondskab. Aragorn får støtte fra Gandalf, der på mirakuløs vis er tilbage, mere kampberedt end nogensinde. Merry og Pippin får - på hver deres måde - lov at vise sig som ægte helte. Sam er sendt bort af Frodo, der stoler mere på Smeagol, men Sam vender om, kun for at finde sin herre i ubehag...

The Lord of the Rings - Movie Series
Pirates of the Caribbean: : The Curse of the Black Pearl (2003)

I 'Pirates of the Caribbean' er Jack Sparrow den stolte kaptajn på det gode skib The Black Pearl. Carribien er hans tumleplads og han jagter eventyr og mysterier. Idyllen slutter imidlertid brat, da den bedrageriske kaptajn Barbossa stjæler Jacks elskede fartøj. Barbossa sætter kurs mod Port Royal, hvor han kidnapper guvernørens datter Elizabeth. Guvernøren stiller flådens hurtigste skib til Jacks disposition og sammen med Elizabeths modige ven, Will...

Saw (2003)

David, an orderly at a hospital, tells his horrific story of being kidnapped and forced to play a vile game of survival.

Saw - Movie Series
Ringenes Herre - De to Tårne (2002)

I 'Ringenes Herre: De to tårne' opdager de vildfarne hobbitter Frodo og Sam, at den mystiske Gollum følger i deres fodspor. Men da de fanger ham, viser han sig som et ynkeligt væsen, der selv blev fortæret af den ene ring. Han lover at vise dem vejen til Mordors sorte port, hvis de til gengæld vil sætte ham fri. Aragorn, Legolas og Gimli ankommer til Rohans rige, hvor den engang så mægtige Kong Théoden er faldet under Sarumans magt gennem den skumle Sla...

The Lord of the Rings - Movie Series
Harry Potter og hemmelighedernes kammer (2002)

Efter en lang forfærdelig sommer med familien er Harry endelig tilbage på Hogwarts. Skolen viser sig dog snart at være hjemsøgt og væggene hvisker med onde stemmer til Harry, der samtidig er genstand for Draco Malfoy lumske planer. Det hele bliver endnu mere uhyggeligt da store bogstaver dukker op på skolens vægge og fortæller at hemmelighedens kammer er blevet åbnet.

Harry Potter - Movie Series
Ringenes herre - eventyret om ringen (2001)

I 'Ringenes Herre: Eventyret om Ringen' er hobitten Frodo Sækker en lidt sky, fredselskende lille person, der arver en mystisk guldring af sin ældre onkel, Bilbo. Det viser sig, at ringen besidder magiske evner, og den, der har den i sin besiddelse, kan regere verden. Dét ved den onde troldmand, Saruman, der ikke viger tilbage for nogen eller noget i sin besættelse af at besidde Ringen. En gruppe vise mænd beslutter, at det eneste håb er at destruere ri...

The Lord of the Rings - Movie Series
The Matrix (1999)

Historien foregår i det 22. århundrede hvor verdenen slet ikke ser ud som folk tror. Det er i realiteten en computergenereret verden der styres af maskinerne. Men en lille oprørsgruppe har tænkt sig at afsløre dette virtual reality komplot.

Matrix - Movie Series
Charmed (1998)

Three sisters (Prue, Piper and Phoebe) reunite and unlock their powers to become the Charmed Ones, the most powerful good witches of all time, whose prophesied destiny is to protect innocent lives from evil beings such as demons and warlocks. Each sister possesses unique magical powers that grow and evolve, while they attempt to maintain normal lives in modern day San Francisco.

Practical Magic (1998)

Søstrene Sally (Sandra Bullock) og Gillian Owens (Nicole Kidman) vokser op hos to excentriske tanter (Stockard Channing og Dianne Wiest) efter deres forældres død. Et hjem der er alt andet end normalt. Familien er et dynasti af hekse, der siden 1600-tallet har praktiseret hvid magi. Men de enestående kræfter har deres pris - eller rettere sagt forbandelse. For de mænd, som Owens kvinderne forelsker sig i, er dømt til en brat og alt for tidlig død. Sally fo...

Buffy – Vampyrernes Skræk (1997)

Buffys skæbne er, at blive genfødt som "The Slayer" en vampyrdræber, som skal bekæmpe vampyrer og dæmoner. Hun bor i byen Sunnydale, Californien sammen med sin mor (og senere også sin lillesøster, Dawn). Hendes nærmeste venner er Xander og Willow

Little Nemo: Adventures in Slumberland (1989)

A young boy whose dreams transcend reality is sucked into his own fantasy, which is everything he has dreamed of until he unleashes a century old secret that may not only destroy this perfect dream world but reality itself.

Back to the Future (1985)

'Back to the Future' (Tilbage til fremtiden) er en 80er-klassiker af Robert Zemeckis. Teenageren Marty McFly (Michael J. Fox) bliver i fuld fart ført tilbage til året 1955 ved hjælp af en tidsmaskine bygget af det excentriske geni Doc Emmett Brown (Christopher Lloyd). Marty kommer uforvarligt til at sætte en rystende kædereaktion i gang, der truer hele hans families eksistens. I rollen som Martys far ses Crispin Glover.

E.T. the Extra-Terrestrial (1982)

Et lille fortabt rumvæsen, tre millioner lysår hjemmefra. En ensom, ti-årig dreng, der tager ham med hjem. To liv forandres af et tidløst eventyr, og et venskab uden jordiske begrænsninger formes. Steven Spielberg inviterer dig til at fejre en af historiens mest elskede film

Mio min Mio (1987)

A talented young man can't get an executive position without rising through the ranks, so he comes up with a shortcut, which also benefits his love life.

lignendefilm