Youth horror movies

List of the best horror movies of youth according to the visitors: Unfriended, Truth or Dare, Final Destination 5, Fright Night, Tucker & Dale vs. ondskab, The Final Destination, Fredag den 13., House of Wax, Final Destination, The Faculty, I Know What You Did Last Summer, Forget Me Not
Unfriended (2014)

Moderne sociale medier og digital kommunikation danner rammen om denne gyser, der udspiller sig udelukkende på en computerskærm. Pigen Blaire gør sig klar til en omgang Skype-sex med sin kæreste, da tre af hendes venner pludselig dukker op i samtalen. Det viser sig, at dette er 1 års dagen for deres klassekamerat Lauras død. Hun begik selvmord efter at en ydmygende video blev lagt ud på nettet. Dette improviserede møde mellem de fem er dog ikke en tilfældi...

Truth or Dare (2012)

Young British boys and girls travel to an isolated cabin after being promised a night of heavy partying. Instead of the fun they hoped for, they meet a killer out to reap vengeance on them for the death of his brother.

Final Destination 5 (2011)

På en firmaudflugt forudser sælgeren Sam, at en hængebro vil kollapse, mens deres bus kører over den. Kort efter bliver spådommen til virkelighed. Sam når dog at redde sig selv og syv andre kolleger ud af dødens kløer. Men manden med leen bryder sig ikke om at blive snydt, og snart fældes de overlevende én for én i en serie af blodige ulykker.

Fright Night (2011)

Livet er en leg for collegefyren Charley Brewster (Anton Yelchin) - han hænger ud med sine cool venner og er kæreste med skolens pæneste pige. Men problemerne starter da en ny nabo, Jerry (Colin Farrell), flytter ind. Til at begynde med lader han til at være en venlig og charmerende fyr, men der er noget der ikke stemmer. Efter at have set Jerry lave nogle underlige ting, finder Charley ud af at han er en vampyr, der er begyndt at jage i kvarteret. Men ing...

Tucker & Dale vs. ondskab (2010)

Det er den traditionsrige Spring Break uge i USA og en gruppe universitetsstuderende tager på campingtur i skovene i West Virginia. Tæt på det sted, de har slået lejr, bor de to bonderøve Tucker og Dale - som de unge hurtigt bliver overbeviste om, er onde og vil slå dem alle ihjel. De unge indleder derfor en mission, der skal afsløre dem som voldsmænd og mordere, men det går ikke helt efter planen og flere af de unge ender med at blive dræbt i makabre uly...

The Final Destination (2009)

Det er en dejlig dag på væddeløbsbanen - lige indtil Nick forudser en gigantisk kædereaktion, som får flammende biler til at slå kolbøtter, mens løsrevne dæk kapper hovederne af publikum. Takket være hans forudanelse lykkes det Nick og hans venner at undslippe, da ulykken bliver til virkelighed få minutter senere. Men manden med leen er ikke færdig med dem og indhenter dem en efter en.

Fredag den 13. (2009)

Producer Michael Bay og intruktøren bag The Texas Chainsaw Massacre tager dig med tilbage til søen, hvor det frygtelige mareridt tog sin begyndelse. En gruppe teenagere slår lejr ved Crystal Lake-søen, men deres livs bedste weekend bliver måske snart deres sidste. De befinder sig uden for lands lov og ret, og én efter én erfarer de nu, at søen har en blodig fortid... og at hævnens time er inde.

House of Wax (2005)

A group of unwitting teens are stranded near a strange wax museum and soon must fight to survive and keep from becoming the next exhibit.

Final Destination (2000)

Af uforklarlige grunde besættes Alex Browning af en ubændig lyst til at forlade Flight 180 inden det letter med kurs mod Frankrig. Til flypersonalets store irritation insisterer han så voldsomt, at han til sidst får lov til at forlade flyet i selskab med et par klassekammerater og en lærer. De står tilbage og skændes i afgangshallen, da flyet letter… Og udslettes i en gigantisk ildkugle, der på et millisekund brænder alt til hvidglødende støv. Tavshed! Van...

The Faculty (1998)

'The Faculty' er en selvbevidst teenage, horror-sci-fi-film om en flok unge highschool-elever, der lærer, at man skal have respekt for sin lærer!

I Know What You Did Last Summer (1997)

Efter et biluheld på en snoet vej, begår 4 teenagere den fejl at smide ofrets lig i havet. Præcis 1 år senere vender den døde mand tilbage fra sin våde grav, og han lader sig ikke spise af med en undskyldning.

Forget Me Not (2009)

It's graduation weekend, and Sandy Channing, the popular class president of her small-town high school, should be enjoying the time of her life. But when her friends start disappearing, ... See full summary »

lignendefilm